"> Trik: Kako narediti pravi raj na balkonu! – Tretje obdobje
">
Aktivnosti Zanimljivosti

Trik: Kako narediti pravi raj na balkonu!

Foto: FreeDigitalPhotos.net

V toplih dneh, ki so pred nami, radi posedamo po balkonu. Ta lahko postane za malo denarja in truda vaš rajski kotiček. Preberite nekaj nasvetov in poglejte posnetek!prenašajo

Četudi imate majhen balkon, lahko iz njega naredite pravi raj, kjer se boste sproščali, brali knjigo, počivali. Za to, da bo vaš balkon izgledal fantastično, ne potrebujete veliko denarja, le nekaj idej. Poiščite po hiši stvari, ki jih ne potrebujete, katere lahko malce preuredite, uporabite domišljijo in naredite pravljični vrt v svoji hiši ali stanovanju.

Če imate stari stol, ga lahko prepleskate, dodate blazino in postavite na balkon. Tudi stare lesene gajbice za krompir ne zavrzite, čezenj postavite trdo ravno desko, jo prepleskajte in imate stojalo za rože.

Star koš lahko spremenite prav tako v stojalo za rože ali malo mizico. Dodajte rastline in jih okrasite z žaklovino. Če vam je od kompleta steklenih kozarcev ostal le še eden, ga lahko uporabite za čudovit svečnik. Vanj postavite čajno svečko in zvečer boste pričarali romantično vzdušje.

Related posts

5 stvari, ki negativno energijo spreminjajo v pozitivno

Administrator

Zmerno uživanje čokolade lahko zmanjša tveganje za depresijo

Administrator

Kako biti samozavestnejši?

Administrator
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com